User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

ΓΠ - Πληροφοριακά Συστήματα

Γ' ΤΑΞΗ - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ Η/Υ

Από 9-11-2015

Εκπαιδευτικός: Πάσχου Κωνσταντίνα (Πληροφορικής, Φυσικός & E-MBA)

 • Σημείωση: Η διδακτέα ύλη του σχολικού βιβλίου περιλαμβάνεται σε e-Quizzes που βρίσκονται στο Moodle: paschouk.mysch.gr/moodle. Οι μαθητές/τριες του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας εισέρχονται με τα usernames & passwords που τους έχουν δοθεί από την εκπαιδευτικό.

 • Η Γ τάξη του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας, Ειδικότητας Πληροφορικής: Τεχνικός ΗΥ & Δικτύων ΗΥ, παρουσιάζει στην ημερίδα "Καλές Πρακτικές Μαθητών & Καθηγητών σε Μαθήματα Πληροφορικής", 12-4-2016 την εγκατάσταση  webERP σε local host Windows 32bit-SP3 με XAMPP server 1.8.2-6. Παρουσιάζει: Μαρία Μαγκλάρα. Τεχνική Υποστήριξη: Οζερόβ Μιχάι & Χατζίνας Αριστοτέλης.

Students' Presentation Video:

 • Εκπαιδευτική πρόταση για συμμετοχή στο Διαγωνισμό Young Business Talents (site)

Το Young Business Talents είναι ένας διαγωνισμός με επιχειρηματικό προσομοιωτή (business simulator) για μαθητές 1ης, 2ας, 3ης Λυκείου (κάθε τύπου) που θα σου επιτρέψει να εξασκηθείς στη λήψη όλων των αποφάσεων μέσα σε μια εικονική 'εταιρεία', την εταιρία της ομάδας σου! Όπου κι αν βρίσκεσαι στην Ελλάδα, μπορείς να συμμετέχεις σε ένα περιφερειακό και εθνικό διαγωνισμό, στο Διαδίκτυο, που θα αποτελέσει ένα συναρπαστικό κίνητρο με τη χρήση του προσομοιωτή.

Game based Learning

Τα παρακάτω e-Quizzes είναι ένα δείγμα από τα διαθέσιμα στο paschouk.mysch.gr/moodle όπου κάθε  μαθητής/τρια κάνει Login με τα στοιχεία που του έχουν δοθεί από την εκπαιδευτικό του. 

Αλλιώς, κατεβάζετε κάθε αρχείο στον υπολογιστή σας και το ανοίγετε με οποιοδήποτε browser (π.χ. chrome, firefox, safari, iexplorer κ.λπ.):

 1. Paschou_GP_PS_K3._Q1.A_Match

 2. Paschou_GP_PS_K3._Q1.B_Match

 3. Paschou_GP_PS_K3._Q1.C_Match

 4. Paschou_GP_PS_Κ3.10_Q2_Cloze

 5. Paschou_GP_PS_Κ3.11_Q3_Cloze

 6. Paschou_GP_PS_Κ8_Q_Cloze

Λογισμικό Π.Σ. 2015-2016

Instructions for Running the Production-Distribution Game “The Beer Game”

Play the Beer Game

 • Επιπλέον λογισμικό με case studies:
 1. Λογισμικό Εικονικών Επιχειρήσεων: Business Gameαπό την Πράξη «Δημιουργία Εικονικών Επιχειρήσεων στα ΤΕΕ», Μέτρο 2.3 «Αρχική Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση» του ΕΠΕΑΕΚ, 2007-08
 2. Λογισμικό Εφαρμογών ΗΥ στον Τουρισμό