User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Ανακοινώσεις

2015-2016

Ανακοινώσεις 2015-2016

  • 12-4-2016, Τρίτη 8:30πμ-13:30μμ: Συμμετοχή μαθητών/τριών των τμημάτων Γ Πληροφορικής (Μαγκλάρα Μαρία και Μιχάι Οζερόβ) και Α Τεχνολογικού Κύκλου (Πίνγκουλι Πέτρος, Σταφουράκ Μάξιμος και Τζάμα Ολγκερ) στη 2η Ημερίδα «Καλές πρακτικές τάξης Μαθητών και Καθηγητών σε μαθήματα Πληροφορικής» με παρουσιάσεις έργων τους στην Α' Ζώνη (8:30πμ-13:30μμ) με υπεύθυνους εκπαιδευτικούς: Πρίντεζη Ιωάννη (Διευθυντή) και Πάσχου Κωνσταντίνα και παρουσίαση της εκπαιδευτικού Πάσχου Κωνσταντίνας στη Β' Ζώνη (14μμ-18μμ) με θέμα: "Moodle & Wordpress: empowering students to express themselves".

  • 22-3-2016, Τρίτη 12:00-14:00:  Δειγματική Διδασκαλία Πληροφορικής στο 4ο ΕΠΑ.Λ. Αθήνας την 6η ώρα στο τμήμα ΓΠ, μάθημα: "Πληροφοριακά Συστήματα σε Επιχειρήσεις και Οργανισμούς", εκπαιδευτικοί: Πάσχου Κων/να και Ποντίκη Σταματίνα και επιμορφωτικό σεμινάριο Διδακτικής Πληροφορικής για εκπαιδευτικούς Πληροφορικής ΕΠΑ.Λ., διοργανωμένο από το σύμβουλο Πληροφορικής Α' Αθήνας κ. Μπελεσιώτη Βασίλειο.

  • 14 & 15-03-2016, Βρυξέλλες: MLEARN FINAL CONFERENCE (pdf) and MLEARN PROJECT EVENING SHOWCASE (pdf). Εκπροσώπηση του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας από την εκπαιδευτικό Πάσχου Κωνσταντίνα, υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος MLearn στην Αθήνα. Περισσότερα στο MLearn.

  • Η Action Synergy και το 4ο ΕΠΑΛ Αθήνας σας προσκαλούν να συμμετέχετε σε ημερίδα που θα διοργανωθεί την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015 στις 14:30 στους χώρους του 4ου ΕΠΑΛ Αθήνας (Τσίλλερ και Ρως 1- Άνω Πατήσια) και θα έχει θέμα την χρήση των νέων τεχνολογιών και των εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην εκπαίδευση.

Δείτε τη νέα έκδοση του V-Game: http://www.pyvi.eu/v-game3

Περισσότερα...

  • 30 Ιανουαρίου, Σάββατο 10:00 π.μ.: Συμμετοχή του σχολείου μας στην επιμορφωτική ημερίδα με θέμα "Δρω συνειδητά και εξοικονομώ ενέργεια στο σχολείο και στο σπίτι", στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50, στην αίθουσα "Αντώνης Τρίτσης". Θέμα της εισήγησης του σχολείου μας: "B2G Το τηγανόλαδο που έγινε χρυσάφι  – Αειφόρο σχολείο", Παρουσίαση: Πρίντεζης Ιωάννης (Διευθυντής), Πάσχου Κωνσταντίνα (εκπαιδευτικός) και oi μαθήτριες της περιβαλλοντικής μας ομάδας Αρετή Γεωργοπούλου και Βασιλική Μπρίκα του τομέα Γραφιστικής. Συμμετέχει και η εκπαιδευτικός Κούκιου Κωνσταντίνα με έργα από ανακυκλώσιμα υλικά. Διοργάνωση: τμήμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της ΔΔΕ Α΄Αθήνας. Πρόγραμμα.