User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active
 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

> e-Δείκτης Αειφόρου Σχολείου Π4: Εκπαιδευτικές Επισκέψεις 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας

  • Στη φόρμα Π4 οι εκπαιδευτικοί του 4ου ΕΠΑ.Λ. Αθήνας καταχωρούν τις εκπαιδευτικές επισκέψεις μετά την αποστολή αίτησης έγκρισής τους στο Σχολικό Σύμβουλο, ώστε να αναρτώνται έγκαιρα στη Σχολική Ιστοσελίδα.

  • Για να διευκολυνθούν οι εκπ/κοί στη συμπλήρωση της φόρμας μπορούν να κάνουν επιλογή κειμένου/αντιγραφή και επικόλληση από το έγγραφο word με την αίτηση έγκρισης προς το σχολικό σύμβουλο απευθείας σε αυτή τη φόρμα.

  • Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγών στοιχείων της εκπαιδευτικής επίσκεψης (π.χ. ημερομηνία, τμήμα, συνοδοί κ.λπ.), ο υπεύθυνος εκπαιδευτικός αποστέλλει email στην administrator Πάσχου Κων/να: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με ΘΕΜΑ: "Π4_ΜΕΤΑΒΟΛΗ Εκπ/κής Επίσκεψης-Προορισμός-Αρχική ημερομηνία-Επίθετο εκπ/κού που καταχώρησε τα στοιχεία"

2016-2017

2016-2017 

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

  • 06-03-2017, Δευτέρα 8:15-14:00: Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Α Τάξης στην εταιρεία Vodafone, στο πλαίσιο του Σ.Ε.Π. και του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας "Σκέψου, Δημιούργησε, Μπορείς, Χαμογέλα", διοργανωμένο από το www.senja.gr με την υποστήριξη της κυρίας Γλεούδη. Η επίσκεψη έχει θέμα: "Στη σκιά ενός στελέχους" και σκοπός της είναι η επαφή των μαθητών/τριών με στελέχη μίας επιχείρησης ώστε να γίνουν κοινωνοί της επαγγελματικής λειτουργίας των στελεχών και να κατανοήσουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης μέσω ξενάγησης στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της εταιρίας.Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Πάσχου & Σελέντη.

  • 08-02-2017, Τετάρτη 9:30-12:00: Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Α ΕΠΑ.Λ. και Β και Γ Πληροφορικής στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Λεωφ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα 115 22, τηλ. 210-6476486, με αντικέιμενο την αντιμετώπιση θεμάτων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων και διαδικτυακών εφαρμογών από την πλευρά του προγραμματιστή και του χρήστη και σκοπό την Ενημέρωση για την Ασφάλεια Πληροφοριακών Συστημάτων, την Ασφάλεια στο Εργασιακό Περιβάλλον του τομέα Πληροφορικής και την Ασφαλή Χρήση του Διαδικτύου με δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων στους υπεύθυνους από τους μαθητές/τριες. Η παρουσίαση θα γίνει από στελέχη της Δ.Η.Ε. Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Πάσχου, Σελέντη, Ντάσιου, Δριμυλή, Ποντίκη, Παύλου. Έντυπα Επίσκεψης

  • 23-01-2017, Δευτέρα 8:15-14:00: Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Γ Πληροφορικής στην εταιρεία Πληροφοριακών Συστημάτων SAP, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας "Σκέψου, Δημιούργησε, Μπορείς, Χαμογέλα", διοργανωμένο από το www.senja.gr με την υποστήριξη της κυρίας Γλεούδη. Η επίσκεψη έχει θέμα: "Στη σκιά ενός στελέχους" και σκοπός της είναι η επαφή των μαθητών/τριών με στελέχη μίας επιχείρησης ώστε να γίνουν κοινωνοί της επαγγελματικής λειτουργίας των στελεχών και να κατανοήσουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης μέσω ξενάγησης στους χώρους και τις εγκαταστάσεις της εταιρίας.Συνοδοί εκπαιδευτικοί: Πάσχου & Ποντίκη. Έντυπο Υποβολής

  • 29-11-2016, Τρίτη 8:15-14:00: Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Α' τάξης στο ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΚΠΑ) – Εργαστήριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Συμβουλευτικής με αντικείμενο την παρακολούθηση βιωματικού εκπαιδευτικού Προγράμματος με θέμα: «Εμπόδια και Γέφυρες» (1:40 ώρες) και Ξενάγηση στους χώρους του Πανεπιστημίου  στο πλαίσιο του Σ.Ε.Π. Α' ΕΠΑ.Λ. Κεφ. 2ο, 3ο & 5ο. Σκοπός της επίσκεψης είναι να αναγνωρίσουν οι μαθητές/τριες τα εμπόδια που ορθώνονται μπροστά τους κατά την επαγγελματική τους απόφαση, να εντοπίσουν τις «γέφυρες-δεξιότητες» που θα τους βοηθήσουν να τα υπερπηδήσουν και μέσα από αυτή τη διαδικασία να μάθουν πώς να μετατρέπουν τις αδυναμίες τους σε δυνάμεις και να τις αξιοποιούν στη μετατροπή των εξωτερικών προκλήσεων σε ευκαιρίες.

e-Φόρμες Ανατροφοδότησης Εκπαιδευτικής Επίσκεψης Μαθητών/τριών: